Kies uw land of regio.

Huis
Nieuws
Mentor sluit zich aan bij Nano 2022 omdat Frankrijk zich richt op micro-elektronica

Mentor sluit zich aan bij Nano 2022 omdat Frankrijk zich richt op micro-elektronica

2020-11-18

Machine Learning met technologie en engineering concept. Menselijk hoofd (profiel) met een printplaat aan de binnenkant en Machine Learning-logo. Selectieve aandacht

Mentor zal samenwerken met STMicroelectronics, een ander Nano 2022-lid, om ontwerp en verificatie te bieden voor low-power chips, vermogenshalfgeleiders en andere circuitarchitecturen die snelle, nauwkeurige circuitsimulatoren met hoge capaciteit nodig hebben voor pre-layout en post-layout circuits. De twee bedrijven hebben een geschiedenis van partnerschap, met ST's Bulk CMOS, FDSOI, analoog en RF, embedded niet-vluchtige, imaging en bipolaire CMOS-DMOS of BCD en andere technologieën. Mentors nanometercircuitverificatie Analog FastSPICE Platform en analoog-centrische Eldo-software omvatten alle circuittypen en technologieën in het Nano 2022-programma.

De Mentor-ST-samenwerking omvat ook de karakterisering van standaardcellen, I / O's en geheugens. Deze taak kan een bottleneck in de productie veroorzaken, zegt Mentor, aangezien het karakteriseren van siliciumplatforms met honderden cellen en honderden proces-, spanning- en temperatuurvariabelen (PVT) duizenden CPU's kan verbruiken gedurende weken, waarbij miljoenen SPICE-simulaties worden uitgevoerd. Mentors Solido Characterization Software Suite is een door machine learning aangedreven tool die de doorvoersnelheid verhoogt en tegelijkertijd nauwkeurige Liberty-bestanden en statistische gegevens produceert, aldus het bedrijf. Het biedt ook tools en een op de ontwerper gerichte gebruikersinterface om de Liberty-bestanden te verifiëren. Nieuwe technieken voor het leren van versterking kunnen tijdens het programma worden ontwikkeld om de karakterisering te bevorderen.

Hot informatie

2: 1 MIPI-schakelaar voor 2x data + 1x klok D-PHY, of 2x C-PHY
Met de naam PI3WVR628 is het een zeskanaals eenpolige, dubbele worp (SPDT) -schakelaar die twee data...
RAF Space Command wordt opgericht en wordt gelanceerd in Schotland
De premier kondigde aan dat de komende 4 jaar £ 24,1 miljard zal worden uitgegeven aan nationale de...
UK gemaakt: 60A 8,5 mm pitch connector
“Dit betekent dat toepassingen zoals het opladen van batterijen kunnen worden aangepakt zonder de s...
HV DC over land, lucht en zee
De 3kW hoogspannings (HV) DC-voedingen bieden een ingang van 90 tot 264Vac en een keuze uit geregule...
300mA geluidsarme LDO is 1 x 1 mm
Er zijn 32 producten in de TCR3RM-serie, zoals het zal worden genoemd, met enkele vaste uitgangen va...