Kies uw land of regio.

Huis
Factuuroverzicht

Factuuroverzicht

Factuurinformatie:


Beste alle gebruikers, u ontvangt onze officiële handelsfactuur na aankoop bij Micro-Semiconductor.com, lees de onderstaande instructies zorgvuldig door.

1, instructie van uitgegeven factuur

Factuur wordt uitgegeven vanaf Micro-Semiconductor.com. Het factuurbedrag is afhankelijk van het bedrag van het werkelijke bedrag dat u heeft betaald.
Micro-Semiconductor.com biedt twee soorten facturen: btw-factuur (niet aftrekbaar) en speciale btw-factuur (aftrekbaar).
Om de operationele efficiëntie te verbeteren en retoureffecten te voorkomen, wordt de factuur binnen 5 werkdagen nadat gebruikers goederen hebben ontvangen, uitgegeven.
Vul het juiste adres, contactpersoon en telefoonnummer in om ervoor te zorgen dat facturen exact kunnen worden afgeleverd. Als u deze gegevens niet invult, stuurt Micro-Semiconductor.com de factuur naar hetzelfde adres als de verzonden goederen, zodat we op tijd contact met u kunnen opnemen.

2, btw-factuur

Micro-Semiconductor.com geeft gewoonlijk een btw-factuur uit voor gebruikers die geen algemene belastingbetaler zijn.
Schrijf de juiste naam van het bedrijf en de belastinggegevens op de factuur.

3, BTW speciale factuur

Als u een "speciale btw-factuur" moet uitgeven, neem dan contact op met onze boekhouding, anders zal het systeem van Micro-Semiconductor.com een btw-factuur uitgeven.
Gelieve alle factuurgegevens zorgvuldig in te vullen en te controleren, Micro-Semiconductor.com neemt geen verantwoordelijkheid als er een fout is gemaakt.
De speciale btw-factuur wordt per expresse verzonden nadat u de verzending heeft bevestigd.
Vul de bedrijfsnaam, het adres, het telefoonnummer, het belastingnummer, de banknaam en de rekening en het verzendadres van de factuur in, zodat gebruikers de speciale btw-factuur normaal kunnen gebruiken, maar alle ingevulde informatie moet hetzelfde zijn als de betaling van de belasting.
De bedrijfsnaam moet de naam zijn van de industriële en commerciële registratie.
Het bedrijfsadres en het telefoonnummer van de factuur moeten hetzelfde zijn als uw bedrijfsgegevens.
Belastingregistratienummer is het nummer op <>, Meestal 15 nummers, controleer deze zorgvuldig en voer ze in.
De naam van de bank en het rekeningnummer moeten voor beide worden ingevuld.

4, aankondigingen

Als gebruikers verkeerde informatie voor speciale btw-factuur schrijven, zal Micro-Semiconductor.com automatisch en zonder aangifte een btw-factuur uitgeven.
Micro-Semiconductor.com accepteert het verzoek om een ​​speciale btw-factuur opnieuw uit te geven, als we volgens de gebruikersinformatie al een factuur hebben uitgegeven.

5, vriendelijke herinnering

Als u twijfelt over de uitgereikte factuur, neem dan contact op met de financiële afdeling van Micro-Semiconductor.com.
Als u geen factuur ontvangt binnen 30 dagen na ontvangst van de goederen, neem dan contact op met de klantenservice van Micro-Semiconductor.com. We zullen geen factuur voor de tweede keer uitgeven als u niet binnen 90 dagen contact met ons kunt opnemen (sinds besteldatum)
De productnaam op de factuur zal elektronische componenten zijn, het onderdeelnummer wordt als echte bestelling geschreven, geen ander speciaal verzoek.

6, factuurteruggave

Neem contact op met onze klantenservice als u erachter komt dat de factuurgegevens onjuist zijn tijdens de bestelling, Micro-Semiconductor.com zal de juiste gegevens zo snel mogelijk vervangen en verzenden.
Neem contact op met onze klantenservice als u factuurgegevens wilt wijzigen, wij sturen een herziene factuur naar het door u opgegeven adres nadat onze financiële afdeling dit heeft bevestigd.
Zonder goedkeuring van de klantenservice zal onze financiële afdeling de aanvraag voor heruitgegeven factuur van telefoon, fax, e-mail niet accepteren.