Kies uw land of regio.

Huis
Nieuws
HV DC over land, lucht en zee

HV DC over land, lucht en zee

2020-11-19

De 3kW hoogspannings (HV) DC-voedingen bieden een ingang van 90 tot 264Vac en een keuze uit gereguleerde, enkele uitgangen (150, 200, 250, 300 en 400Vdc). Een hulpuitgang is selecteerbaar van + 5V / 0,5A of + 9V / 0,3A.

De AC-DC-converters worden geleverd in volledig gesloten behuizingen, met geïntegreerde ventilatoren voor koeling en zijn slechts 28 mm x 170 mm x 64 mm groot, voor gebruik in toepassingen met beperkte ruimte.

Modellen in de serie hebben ingebouwde redundantie en een omgevingstemperatuurbereik van 20 tot + 60 ° C. Er zijn ook ik2C- en RS485-communicatie-interfaces, analoge besturing en programmeerbare uitgang / stroom (van 0 tot 105%). Uitgangsspanning en stroombegrenzing kunnen worden geregeld via een in de behuizing gemonteerde potentiometer, 0 - 5V stuurspanning of via I2C programmeren. De ik2C-commando's kunnen worden gebruikt om de voeding in realtime te ondervragen en te programmeren. De AC-DC converters hebben ook een geïntegreerde actieve PFC en een ingebouwde Oring-diode.


De mogelijkheid om waarden, zoals uitgangsspanning, stroom en interne temperatuur in realtime af te lezen, en alarmen te bewaken voor ventilatorstoring, overspanning en hoge temperaturen, maakt de voedingen geschikt voor live feedbacksystemen in medische, hi rel en andere toepassingen waarbij betrouwbaarheid cruciaal is maar de ruimte beperkt is, adviseert het bedrijf. Naast onderzeese elektriciteitskabels, tethered drones en medische beeldvorming zijn de benodigdheden ook geschikt voor het opladen van voertuigaccu's, fabrieksautomatisering en off-site testen en meten.

De betrouwbare voedingen zijn gecertificeerd volgens EN / UL62368-1, voor A / V-informatie, communicatie en technologie-apparatuur, en EN55032, voor EMC.

Alle modellen in de AEK 3000 HV-serie hebben een garantie van drie jaar.

Hot informatie

2: 1 MIPI-schakelaar voor 2x data + 1x klok D-PHY, of 2x C-PHY
Met de naam PI3WVR628 is het een zeskanaals eenpolige, dubbele worp (SPDT) -schakelaar die twee data...
UK gemaakt: 60A 8,5 mm pitch connector
“Dit betekent dat toepassingen zoals het opladen van batterijen kunnen worden aangepakt zonder de s...
RAF Space Command wordt opgericht en wordt gelanceerd in Schotland
De premier kondigde aan dat de komende 4 jaar £ 24,1 miljard zal worden uitgegeven aan nationale de...
HV DC over land, lucht en zee
De 3kW hoogspannings (HV) DC-voedingen bieden een ingang van 90 tot 264Vac en een keuze uit geregule...
300mA geluidsarme LDO is 1 x 1 mm
Er zijn 32 producten in de TCR3RM-serie, zoals het zal worden genoemd, met enkele vaste uitgangen va...