Kies uw land of regio.

Huis
Nieuwste producten
Wi-Fi draadloze omgevingsbewaking

Wi-Fi draadloze omgevingsbewaking

2020-10-02
RLE Technologies

Wi-Fi draadloze omgevingsbewaking

De draadloze WiNG- en Wi-Fi-sensoren van RLE bewaken de omstandigheden in elke kritieke ruimte

De draadloze WiNG- en Wi-Fi-sensoren van RLE waren de grootste verkoper van het bedrijf in het tweede kwartaal van 2020. Bedrijfskritische faciliteiten over de hele wereld vertrouwen op de flexibiliteit, betrouwbaarheid en installatiegemak van WiNG om hun kritieke activa te beschermen. De WIFI-TH levert temperatuur- en vochtigheidsgegevens via bestaande Wi-Fi-netwerken en ondersteunt WPA- en WPA2-PSK-codering. Hoewel de WiNG-MGR standalone kan zijn voor alarmmeldingen en trends, kan hij worden geïntegreerd in enterprise DCIM of BMS met behulp van BACnet, MODbus of SNMP.

De WiNG-MGR heeft een lijn van 900 MHz en 868 MHz RF-sensoren en zenders om condities zoals luchtdrukverschil, luchtsnelheid, lekdetectie, analoge sensoringang (0 VDC tot 5 VDC, 0 VDC tot 10 VDC, en 4 mA tot 20 mA), digitale ingang, 10k2 thermistor en RDT-ingang 1000 Ω platina samen met temperatuur en vochtigheid. De draadloze WiNG van RLE heeft een uitzonderlijk bereik en een batterijduur van maximaal 12 jaar om te helpen bij de voortdurende bescherming en zichtbaarheid van omgevingen voor permanente of tijdelijke monitoringoplossingen.

WiNG wireless wordt ingezet in gebieden zoals datacentra, gezondheidszorg, scholen, universiteiten, industriële fabrieken, commerciële gebouwen, magazijnen en warme / koude / natte / droge / vuile / schone opslag. De WiNG-MGR (gateway) en WiNG-RXT (bereikvergroter) kunnen gegevens doorgeven over een afstand van 300 meter met behulp van 900 MHz / 868 MHz RF-radiotransmissie. De WiNG-TH en andere WiNG-sensoren / -zenders communiceren tot 180 meter afstand van de WiNG-MGR of WiNG-RXT met een succespercentage van 98% van de pakketbezorging elke 10 tot 20 seconden. De WIFI-TH is geprogrammeerd voor datalevering van 1 tot 30 minuten. Een batterijlevensduur van 7 jaar kan worden verwacht bij transmissie-intervallen van 5 minuten en een langere levensduur van de batterij voor minder kritieke ruimtes waar gegevensoverdracht van meer dan 10 minuten acceptabel is.

IoT- en Edge-omgevingen die geïntegreerde gegevens nodig hebben om BAS- en IAQ-optimalisatie te leveren, stimuleren de vraag naar betrouwbare draadloze technologie. RLE Technologies is gevestigd in Fort Collins, CO en is er trots op bijna alle producten in de VS te produceren.

Kenmerken
 • WiNG 900 MHz / 868 MHz RF-batterijduur tot 12 jaar
 • WIFI-TH batterijduur tot 7 jaar met intervallen van 5 minuten
 • WiNG-zenders communiceren tot 600 ft directe zichtlijn binnenshuis
 • WiNG-RXT communiceert tot 1.000 ft directe zichtlijn naar de WiNG-MGR
 • 98% nauwkeurigheid van pakketoverdracht
 • Compacte voetafdruk met standaard montage-opties
 • WiNG-T en WiNG-TH bevatten een magneet voor snelle en eenvoudige installatie
 • Integreert BACnet, MODbus en SNMP
 • Alarmen en trends beheerd in de webgebruikersinterface van IP-enabled gateway (WiNG-MGR)
 • Geen softwarelicenties
Toepassingen
 • Temperatuur, vochtigheid en dauwpunt in datacentra en MDF / IDF telecomruimtes (WIFI-TH en WiNG-T / TH)
 • WIFI en WING temperatuur- en vochtigheidsintegratie om de BAS-prestaties te optimaliseren en IAQ-vereisten en nalevingsrapportage mogelijk te maken
 • Lekdetectie in bedrijfskritische omgevingen, inclusief alle soorten gebouwen (WiNG-LD)
 • Meet de differentiële luchtdruk in datacentra, scholen, commerciële gebouwen en de gezondheidszorg om IAQ-vereisten (WiNG-DAP) mogelijk te maken
 • Meet de luchtsnelheid, meestal onder verhoogde vloeren (WiNG-AIR)
 • Meet de weerstand van de 10k2 thermistoringang voor bewaking van koelkast / vriezer, warm / koud water en retourtemperaturen met een buisbandsensor, kanaalsondes geïntegreerd in BAS voor systeemoptimalisatie (WiNG-THRM)
 • Meet de weerstand van 1000 Ω platina RTD-sensor voor koelkast / vriezerbewaking, warm / koud water en retourtemperaturen met een buisbandsensor, kanaalsondes geïntegreerd in BAS-optimalisatie (WiNG-RTD)
 • Bewaking van contactsluitingen en alarmen zoals rookmelders, waterstof- / methaangasdetectie, deurcontacten, mechanische apparatuuralarmen en meer (WiNG-DI)
 • Sluit een uitgang (0 VDC tot 5 VDC, 0 VDC tot 10 VDC, of 4 mA tot 20 mA) van een 3rd party-sensor en verzend die waarde elke 10 tot 20 seconden (WiNG-ANLG)

Wi-Fi draadloze omgevingsbewaking

BeeldArtikelnummer van de fabrikantOmschrijvingbeschikbare kwaliteitDetails bekijken
WIFI TEMP AND HUMIDITY SENSORWIFI-THWIFI TEMP- EN VOCHTIGHEIDSSENSOR150 - Onmiddellijk WIRELESS AIRFLOW SENSORVLEUGEL-LUCHT 10DRAADLOZE LUCHTSTROOMSENSOR25 - Onmiddellijk WIRELESS AIRFLOW SENSORVLEUGEL-LUCHT3DRAADLOZE LUCHTSTROOMSENSOR25 - Onmiddellijk WIRELESS AIRFLOW SENSORVLEUGEL-LUCHT4DRAADLOZE LUCHTSTROOMSENSOR25 - Onmiddellijk WING TRANSMITTER ANALOG INPUTVLEUGEL-ANLGANALOGE INGANG VAN DE VLEUGELZENDER25 - Onmiddellijk WIRELESS DIFF PRESSURE SENSORWING-DAPDRAADLOZE DIFF DRUKSENSOR25 - Onmiddellijk WING TRANSMITTER DIGITAL INPUTWING-DIVLEUGELZENDER DIGITALE INGANG25 - Onmiddellijk CONTROLLER FOR WING SENSORSWING-MGRCONTROLLER VOOR VLEUGELSENSOREN25 - Onmiddellijk RANGE EXTENDER FOR WING SENSORSWING-RXTBEREIKVERLENGING VOOR VLEUGELSENSOREN25 - Onmiddellijk WIRELESS TEMPERATURE SENSORVLEUGEL-TDRAADLOZE TEMPERATUURSENSOR250 - Onmiddellijk WIRELESS TEMP HUMIDITY SENSORVLEUGEL-THDRAADLOZE TEMP-VOCHTIGHEIDSSENSOR250 - Onmiddellijk