Kies uw land of regio.

Huis
Lijnkaart
WeEn Semiconductors Co., Ltd
WeEn Semiconductors Co., Ltd

WeEn Semiconductors Co., Ltd

WeEn Semiconductors Co., Ltd, WeEn Semiconductors, WeEn Semiconductors Co., Ltd
Offerte aanvragen
Classificatie
6
producten
873
Toename
472

beschrijving

- WeEn Semiconductors Co., Ltd, is de wereldwijde joint venture tussen NXP Semiconductors N.V. en Beijing JianGuang Asset Management Co. Ltd (JAC Capital). WeEn Semiconductors werd officieel geopend op 19 januari 2016 met het bedrijfs- en operationele centrum in Shanghai, China. WeEn Semiconductors is geregistreerd in de stad Nanchang, de hoofdstad van de provincie Jiangxi, China. Het bezit volledig dochterondernemingen en filialen in Jilin stad voor bipolaire productie, in Shanghai en het Verenigd Koninkrijk voor R & D en productieondersteuning, in Hong Kong voor verkoopactiviteiten en in veel andere landen voor respectievelijk verkoop en klantenservice.
Als een belangrijke speler in de halfgeleidersindustrie, combineert WeEn de geavanceerde bipolaire energietechnologie en de sterke bron van JAC Capital in de Chinese verwerkende industrie en distributiekanalen, om zich te concentreren op de ontwikkeling van een complete portfolio van toonaangevende bipolaire energieproducten, waaronder siliciumgestuurde gelijkrichters, vermogensdioden, hoogspannings-transistors, siliciumcarbide die op grote schaal worden gebruikt in de automobielindustrie, telecommunicatie, computers en consumentenelektronica, intelligente huishoudelijke apparaten, verlichting en energiemanagementmarkten. Het doel is om klanten te helpen hun kostenefficiëntie en productie-efficiëntie te verbeteren en bij te dragen aan de ontwikkeling van China en wereldwijde intelligente productie.
Het productportfolio van de NXP Bi-Polar Division (Diodes, Thyristors & Transistors) is overgedragen aan WeEn Semiconductors (19 januari 2017).

Nieuws uit de sector

PRODUCT CATEGORIE

Discrete Semiconductor Products
Transistors - FETs, MOSFETs - Arrays
Transistors - Bipolair (BJT) - Single
Thyristors - TRIACs
Thyristors - SCRs
Diodes - Rectifiers - Single
Diodes - Rectifiers - Arrays