Kies uw land of regio.

Huis
Lijnkaart
Virtium Technology Inc.
Virtium Technology Inc.

Virtium Technology Inc.

Virtium Technology Inc.
Offerte aanvragen
Classificatie
7
producten
1,437
Toename
345

beschrijving

- Virtium is een op oplossingen gebaseerde leverancier van embedded SSD en industriële geheugenproducten die OEM's vertrouwen voor hun toepassingen op het gebied van netwerken, communicatie, industrieel, entertainment tijdens de vlucht, transport, gaming en mobiele monitoring. Virtium blinkt uit in zowel first-to-market oplossingen als ongeëvenaarde continuïteit van ondersteuning voor oudere producten die voldoen aan de vereisten voor prestaties, workload en productimplementatie van zijn klanten. Virtium staat bekend als een innovator op het gebied van opslag en geheugentechnologie.
Virtium is een drijvende kracht achter de voortdurende vooruitgang van embedded SSD's en geheugenmodules die de capaciteit, vormfactor, uitgebreide temperatuur, robuustheid en configuratieverbeteringen leveren die OEM's helpen succesvol te concurreren. Enkele van 's werelds grootste bedrijven zijn Virtium-klanten met een lange traditie en omvatten Alcatel-Lucent, Boeing, DRS Technologies, Emerson, Freescale, General Dynamics, General Electric, IBM, Intel en Radisys.
Virtium heeft diepgaande kennis van embedded OEM's van systemen & rsquo; behoeften aan productconsistentie, hoge betrouwbaarheid, langetermijnlevering en productinnovatie. Virtium biedt een complete lijn opslag- en geheugenproducten en is een van de eersten die toonaangevende oplossingen levert, terwijl het enkele van de langste productlevenscycli in de branche ondersteunt. Met behulp van een collaborative verkoopondersteuning en ontwerpproces, wordt Virtium een ​​echte partner met zijn klanten door te voldoen aan speciale vereisten zoals uitgebreide temperatuur of speciale testen die fabrikanten die niet gericht zijn op de embedded markt niet kunnen bieden.
Virtium, met hoofdkantoor in Zuid-Californië, is een particulier, financieel stabiel technologiebedrijf met aantoonbare winstgevendheid in elk kwartaal gedurende de afgelopen zes jaar en werd door Inc. Magazine gerangschikt als een van de 500 snelstgroeiende particuliere bedrijven. Virtium's wereldwijde faciliteiten zijn gecertificeerd volgens de nieuwste ISO 9001 en AS9100 kwaliteitsnormen en het bedrijf heeft vestigingen in Noord-Amerika, Europa en Azië. Het belangrijkste is dat de infrastructuur van het bedrijf is geoptimaliseerd om klanten de industrie & rsquo; s hoogste waarde oplossingen te bieden die OEM's isoleren van de productconsistentie en kwalificatie-uitdagingen van het gebruik van producten van consumentenkwaliteit.
In een wereld vol met grondstoffenleveranciers valt Virtium op door een combinatie van hoogwaardige, ingebedde producten, technische ondersteuning en de langste productlevenscycli van de industrie te leveren.

Nieuws uit de sector

PRODUCT CATEGORIE

Power Supplies - Board Mount
DC gelijkstroomconverters
Accessoires
Power Supplies - Extern / Intern (Off-Board)
DC gelijkstroomconverters
AC gelijkstroomconverters
Geheugenkaarten, Modules
USB Flash Drives
Solid State Drives (SSD's)
Geheugenkaarten