Kies uw land of regio.

Huis
Lijnkaart
VersaLogic Corporation
VersaLogic Corporation

VersaLogic Corporation

VersaLogic Corporation
Offerte aanvragen
Classificatie
6
producten
540
Toename
478

beschrijving

- Door zijn reputatie op te bouwen met producten met zeer hoge betrouwbaarheid en superieure service, heeft VersaLogic, door zijn 35-jarige geschiedenis van consistentie, de reputatie verworven het meest vertrouwde embedded computerbedrijf in de branche te zijn. VersaLogic levert state-of-the-art embedded computers, in combinatie met deskundige technische ondersteuning, voor kritieke markten zoals de medische en defensie-industrie.
Is het succes van uw project afhankelijk van een ingesloten computer? Ontdek waarom OEM's overal ter wereld VersaLogic vertrouwen als onderdeel van hun belangrijkste machines en apparaten.
VersaLogic biedt een breed scala aan complete Single Board Computers (SBC). Deze op zichzelf staande computers komen overeen met een desktopcomputer, maar dan in een kleinere, meer robuuste en betrouwbare verpakking. De meeste hebben standaard in- en uitgangen zoals toetsenbord, USB, video, Ethernet en meer.
De ingesloten computers van VersaLogic zijn ontworpen voor de meest veeleisende toepassingen. Van ultrakleine (creditcardformaat) tot industriestandaard PC / 104- en EBX-formaat kaarten, hun x86 compatibele computers worden gebruikt wanneer betrouwbaarheid van belang is. Ze gedijen in de meest ruige omgevingen, inclusief extreme temperaturen (-40 tot + 85 ° C), schokken, trillingen en vochtigheid.
Alle VersaLogic-computers zijn x86-compatibel, gebruiken standaard Windows- of Linux-besturingssystemen en uw vertrouwde ontwikkeltools om applicaties te maken. VersaLogic wordt gebruikt voor kritieke projecten in de medische, defensie-, ruimtevaart- en industriële automatisering en staat achter elk bord dat het verkoopt, en steunt het met bekroonde service en technische ondersteuning. Zie het tabblad Bedrijfsinformatie hieronder voor meer informatie.

Nieuws uit de sector

PRODUCT CATEGORIE

Embedded Computers
Single Board Computers (SBC's)
Interface Boards
Accessoires
Ontwikkelingsborden, Kits, Programmeurs
Software, Diensten
Dozen, Behuizingen, Rekken
Kaartrekken
Card Rack Accessoires