Kies uw land of regio.

Huis
Lijnkaart
Varitronix International Ltd.
Varitronix International Ltd.

Varitronix International Ltd.

Varitronix International Ltd., Varitronix
Offerte aanvragen
Classificatie
5
producten
196
Toename
192

beschrijving

- Varitronix Ltd., opgericht in 1978 door een groep academici van de universiteiten van Hong Kong, is uitgegroeid tot een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van Liquid Crystal Displays (LCD). De vastberadenheid om een ​​premium service te bieden, evenals een premium product, heeft ervoor gezorgd dat het bedrijf gestaag groeide tot het punt in 1991, toen onze geassocieerde holding, Varitronix International Limited, met succes werd gelanceerd op de Hong Kong Stock Exchange.
Vanaf het begin was Varitronix een door onderzoek gedreven bedrijf dat samen met klanten geavanceerde LCD-producten voor een breed scala aan markten ontwikkelde, waaronder geavanceerde commerciële, industriële, medische en militaire display-producten. Deze producten variëren van eenvoudige LCD-schermen tot kant-en-klare assemblages voor veel van 's werelds toonaangevende OEM-fabrikanten. De nadruk op het leveren van producten van de hoogste kwaliteit speelde een grote rol bij Varitronix, dat in maart 1995 het ISO 9001-certificaat behaalde.
Productlijn omvat: standaard- en aangepast grafisch, dot-matrix, LCD-glas, modules en kant-en-klare systemen. Wij bieden de nieuwste technologieën in: Twisted-Nematic (TN), High-Twist (HTN), Super-Twist (STN), Extended-Temp. STN, zwart / wit filmgecompenseerde STN, dubbele STN, gasthost, Heilmeier-displays en aanraakgevoelig scherm.

Nieuws uit de sector

PRODUCT CATEGORIE

Sensoren, Transducers
Temperatuursensoren - NTC Thermistors
Optoelectronics
Display Modules - LCD, OLED, Grafisch
Display Modules - LCD, OLED Karakter en Numeriek
Accessoires
Ontwikkelingsborden, Kits, Programmeurs
Evaluatie en Demonstratieborden en Kits