Kies uw land of regio.

Huis
Lijnkaart
TechNexion
TechNexion

TechNexion

TechNexion
Offerte aanvragen
Classificatie
6
producten
260
Toename
143

beschrijving

- TechNexion is een toonaangevende leverancier van 'embedded oplossingen', die geavanceerde computersystemen ontwerpt en produceert. Gesteund door ervaren ingenieurs en productspecialisten, is onze expertise gericht op het creëren en testen van embedded systemen die kunnen worden toegepast op netwerkbeveiliging, fabrieksautomatisering, medische zorgapparatuur, mediastreamingstoepassingen en andere industriële gebieden.
TechNexion biedt een breed scala aan embedded modulaire oplossingen voor toonaangevende bedrijven in de ODM / OEM-automatisering en procescontrole, gaming, digital signage, multimedia-streaming en reclame, communicatie, netwerkcommunicatie en beveiligingsindustrieën.
TechNexion-producten omvatten System-on-Modules, carrierboards, embedded systemen en single board-oplossingen, ondersteund met ongeëvenaarde open hardwaredocumentatie en opensource-software.
TechNexion is ISO-9001 en ISO-14001 gecertificeerd, is een Freescale bewezen partner en stichtend lid van de EDM-norm (Embedded Design Modules).

Nieuws uit de sector

PRODUCT CATEGORIE

Optoelectronics
Display Modules - LCD, OLED, Grafisch
Accessoires
Industriële Bedieningen
Human Machine Interface (HMI)
Ontwikkelingsborden, Kits, Programmeurs
Evaluatieborden - Embedded - MCU, DSP
Embedded Computers
Single Board Computers (SBC's)
Accessoires