Kies uw land of regio.

Huis
Lijnkaart
ERP Power
ERP Power

ERP Power

ERP Power
Offerte aanvragen
Classificatie
5
producten
337
Toename
256

beschrijving

- Opgericht in 2004, ontwerpt en produceert ERP energiezuinige LED-driver-vermogenselektronica voor architecturale, commerciële en industriële toepassingen. Kleine, maar krachtige ERP-producten bieden een toonaangevende combinatie van compacte afmetingen, geïntegreerde intelligentie, uitgebreide dimmercompatibiliteit en hoge efficiëntie tegen concurrerende kosten. ERP heeft haar hoofdkantoor in Moorpark, Californië, en bezit en exploiteert haar eigen ISO 9001 gecertificeerde productiefaciliteit om de kwaliteit van ontwerp, sourcing, productie en testen te garanderen.
LED-stuurprogramma's van ERP Power zijn klein, slim en efficiënt. De hoge vermogensdichtheid van de ERP-stuurprogramma's resulteert in voedingseenheden die 20 +% kleiner zijn dan onze concurrentie. Het kleine formaat geeft elektromechanische ingenieurs de flexibiliteit om bekroonde, creatieve verlichtingsarmaturen te ontwerpen zonder zich zorgen te maken over de grootte van de voeding. We hebben het geluk de kracht te zijn in veel van de toonaangevende verlichtingsarmaturen in de industrie.
ERP gelooft dat LED-drivers de slimme plek zijn om intelligentie in te bedden voor lichtregeling om ambiance te beheren en energiebesparingen te optimaliseren. ERP-stuurprogramma's zijn programmeerbaar om efficiëntiebesparingen in de supply chain voor onze klanten te realiseren door een enkele voeding in meerdere fixtureontwerpen te gebruiken door de uitgangsparameters af te stemmen op specifieke vereisten voor de LED-array. Voorbij verlichting - ERP-stuurprogramma's kunnen ook worden geïntegreerd met verschillende sensoren - via bekabelde of draadloze verbindingen - en fungeren als een ruggengraat voor toegang tot Internet of Things (IoT) -toepassingen. We noemen het het Internet of Lights.

Nieuws uit de sector

PRODUCT CATEGORIE

Circuit Protection
Verlichtingsbescherming
Power Supplies - Extern / Intern (Off-Board)
LED drivers
Accessoires
AC gelijkstroomconverters
transformers
Isolatietransformatoren en spaartransformators, St